Onze dienst: autobemiddeling

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf waarbij kleine autobedrijven en particulieren centraal staan in onze dienstverlening qua autobemiddeling.

Waarom kleine autobedrijven?

Kleine autobedrijven hebben in de praktijk vaak te weinig tijd, mankracht en middelen om voor hun klant op zoek te gaan naar een specifieke auto, die op dat moment niet voorradig is. Wij bemiddelen bij de zoektocht naar en aankoop van personenauto's en lichte bedrijfswagens.

Waarom u als particulier?

Door het toenemende aanbod van auto's en de moderne middelen waarbij deze worden aaangeboden, begrijpen wij dat u het overzicht verliest. Kienhuis Techniek heeft ervaring met deze moderne middelen, maar houdt ook haar ogen open op de conventionele automarkt. Wij begrijpen uw wensen en kunnen hier direct mee aan de slag.

Hoe gaan wij te werk?

Nadat u met ons contact op hebt genomen via het contactformulier of via het zoekopdrachtformulier gaan wij voor u op zoek naar die specifieke auto.
- Wij controleren de technische staat, het interieur en het exterieur.
- In samenwerking met u onderhandelen we over de prijs.

In overleg met u bepalen we vooraf de bemiddelingskosten.
Desgewenst hanteren we een haal- en brengservice.

Onze dienst: autoverkoop

Als RDW erkend bedrijf hebben wij betrouwbare gebruikte personenauto`s op voorraad, welke worden geleverd tegen een zeer scherpe prijs. Vanzelfsprekend worden alle occasions afgeleverd met NAP.

Lees meer over onze occasions ->

Onze dienst: reparatie/onderhoud tuinmachines

Wij verzorgen onder eigen beheer reparatie en onderhoud van alle merken kleine tuinmachines voor particulieren en bedrijven.
Desgewenst hanteren we een haal- en brengservice.